Tinder Out Of Likes – hurdan herre tillats ytterligare

Tinder Out Of Likes – hurdan herre tillats ytterligare

Natdejtingappar tar ovanfor, sam i enlighet me Pew Research karna okar antalet personer sasom hittar sin dejtingpartner gallande natet bestandig. Forsavitt n ager e smans i sjalsfrandeuppdraget bums. Defekt denna forfaringssatt ager likasa forsvinna granser.

Forsavit ni anvander Tinder darfor at justera tillsamman somliga profiler kommer appen postum nagon tidrym att varsla dig forsavitt att er ”har fardig gallande likes”. Las framat akte att instruera di mer forsavitt Tinder-liket samt dess granser.

Hur ar nago Tinder ”som”?

Tinders ”Gilla” befinner si i karnpunkt detsamma saso e svep-hoger-gest. Forsavitt nagon viss Tinder-profil fangar din observan, sveper n at hoger garna saken da, samt forsavit den anvandaren astadkomme detsamm tillsammans din imag kommer n att ”matcha”. Nar d antagligen matchar kommer du att forma sms:a varandra och dirigera krus forbattring.

Appen anvander sokparametrar sasom n staller in saso alder, stru aven stracka akt att lista en mang profiler i ditt appflode. Antalet profiler sasom kommer att visas beror samt pa Tinders specifika algoritm.

Saken dar narvarande algoritmen beraknar din profils deltagand igeno att iaktt hur manga brukare sasom sveper at modera pa din imag sam hurdan jamt n gor jambordig. Do saso ick ”gillar” va imag saso visas i flodet kommer sallskap storsta probabilite att ha en forbattrin Tinder-narvaro ann do standiga ”hogersviparna”.

Nar n sveper mo vanster gallande en framtoning betyder det att n ick ar hagad. Det finns likasa nago grans for Tinder ”ogillar”, skad det befinner sig icke ens i narheten av antalet ”gillar”. I eftertradande kapitel kommer vi att prata mer forsavit dessa granser.

https://kissbrides.com/sv/ourtime-recension/

Vad ar gransen forut mina likes?

Nar Tinder lanserades stang e gangen fanns det ingen grans for hur sa n gillar sam ick gillar p ditt flode. Naturligtvis, nar appen blev mer inne, orsakade det inneha flera besvar. Sa at nago start bestamde do sig darfor att begransa antalet likes mirake ett 12-timmarsperiod. At nago ingress varje det ha gap 120.

Numer ar numret inte officiell, skada do uppg att det genomsnittliga antalet likes a art 100. Detta mang befinner si ej fixerad aven det kan ocksa orsaka hagad din Tinder-algoritm. Till exempe, forsavit n gillade flertal profiler mirake do foregaende dagarna, kan du ha fortfarand mindre annu femti.

Statistiskt sett aga manliga anvandare jatte- farre likes nedanfor nagon 12-timmarsperiod annu kvinn – nastan 50. Skad aterigen, det varierar bundenhet pa din unika profilalgoritm.

Nar du nar gilla-gransen kommer appen att forkunna di att n ick kan fortsatta svepa via Tinder-flodet. Timern kommer att visas dartill raknar ne tills ditt strom uppdateras, samt sedan befinner si n bra att aka.

Kan ni oka like-gransen?

Allmant finns det bara en satt att oka din like-grans pa Tinder. Sa strax appen meddelar dig att ni age fardig kungen likes, kommer saken da att offerer dig en mojlighet att begripa dej forut Tinder positiv val Tinder Gold. Dessa versioner trasig Tinder skanker de obegransade likes.

Ovrigt annu det kan n lokalisera markli tredjepartsalternativ saso erbjuder dig att oka din like-grans fo nagon mer overkomlig total, eller mot sam tillsamman avgiftsfri. Dessa appar rekommenderas emellertid nix, och ifall n icke ar latt kan hackare gor datastold valmojlighe avsanda vadlig varden tillsamman sin app.

Tinder introducerade aven nago enastaende Like-funktion, sasom nej okar gransen, andock kan forstora dina chanser. Det betyder att personen ick behover odugli up moderat forst akt att anpassa di. Forsavitt n uppskattar e imag, slang in en ”superlike” sam saken dar anvandaren kommer att kika ett bla stjarn gallande din framtoning nar saken da dyker op i deras nyhetsflode. Kungen odl procedur kommer do tvart att veta att do kan forma tillsammans do, vilket kan bidra de nagon fordel tillsamman obeslutsamma anvandare.

Befinner si det vart att avlona fo obegransade likes?

Nyttan fran att erlagga forut obegransade likes beror p hurdan d titta pa appen. Forsavit n tycker att det befinner si jovialiskt att botten up till vanster aven mattligt aven er formodligen til sam med befinner si avhangig att bladdra igenom profiler, befinner si det prima att finansiera for noje.

Skada o n antagande att ni kommer att ha ytterligar chanser att matcha efterso att n kan botten up mer, kommer n kanske att bliv snopen. Mojligen finns det ett tavlan i saken dar lona vaxande hogen isa anvandare, skad det kommer nej att hjalpa din imag att bli mer efterfragad.

Det forbattring sattet att forfina statistiken ar att gno sammanlagt din imag. Att bega din imag mer intressant aven ejakulera ”reglerna” darfor att battra din profils medlidsam kan ge dig battre utfall. Av och till a vagen att ga att gilla mindre istallet forut mer.

Fortsatt svepa

Forsavit du inneha final garna Tinder-gilla-markeringar bor ni icke oro de pro det. Ratta din image f, svalka dig odl tillats n e nytt forsok. Om ni uteslutande langtar kanslan av att odugli up aven pass tillsamman andra nyttjare, bord d overvaga att subskriber pa Tinder gagna elle Gold.

Hurda vanligtvis justera n konungen Tinder? Skulle d forvarva en fordel- elle Gold-version for ytterligar likes? Del din asikt i kommentarsfaltet nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *